Onze partners

Paramedisch Team

Gezond leven met een chronische aandoening.

Iedereen weet dat het belangrijk is, maar hoe doe je dat? Wij bieden een cursus aan in kleine groepen, voor mensen met een chronische aandoening. Heeft u bijvoorbeeld Osteoporose, Artrose, Diabetes, COPD of een hart-vaat ziekte? Kom dan naar Sportcentrum Energy voor begeleiding van ons Paramedisch Team. Tijdens deze cursus krijgt u veel voorlichting en informatie over hoe om te gaan met het klachtenbeeld van de fysiotherapeut Roelien van Wester. Daarnaast gaan we samen oefeningen doen tijdens groepstrainingen van leefstijladviseur Ada Westerbrink en krijgt u van dietiste Jessica de Boer een persoonlijk voedingsplan met handige tips. Wij willen graag samen met u, op een veilige en verantwoorde manier, werken aan een betere gezondheid en leefstijl.

Iedere donderdag van 14.00 uur – 15.00 uurMBSR trainer

Mijn naam is Marieke van Tol en ik ben MBSR trainer.

MBSR staat voor Mindfulness-based Stress Reduction, ofwel: stressreductie door aandachttraining. Ik ben opgeleid als trainer voor zowel (jong)volwassenen als kinderen en geef in mijn dagelijkse werkomgeving in het voortgezet onderwijs naast het vak Engels ook Mindfulness training aan jongeren met stress- en vermoeidheidsklachten, examenvrees en concentratieproblemen.

De toepassing van Mindfulness is praktisch, breed en veelzijdig en voor alle leeftijden. Meer informatie vindt u op mijn website: www.m3aandachttraining.nl

Bellen kan ook: 0615580033. Wilt u zich inschrijven, dan is er voorafgaand aan de training altijd een intakegesprek, zodat we kunnen kennismaken en vaststellen of de Mindfulnesstraining voor u een goede keuze lijkt te zijn.

 

 

De training is van 17 mei t/m 12 juli op vrijdagochtend, 10:00 tot 12:30 uur, locatie Felland Noord 12K.Diëtiste

Mijn naam is Jessica de Boer, ik ben 32 jaar en sinds augustus 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool te Groningen waar ik ook woonachtig ben.

Wat ik zo mooi vind aan dit beroep is dat voeding en ‘de mens’ centraal staan. Voor mij een goede combinatie. Verder richt ik mij natuurlijk erg op een gezonde leefstijl en vind ik het een mooie uitdaging om deze samen met iemand te bereiken. Hierbij vind ik dat het leuk én praktisch moet zijn, en dus passend in iemands leven.

 

‘’Mijn passie is dat jouw uitdagingen omgezet worden naar een leefstijl waarin voeding een ontspannen rol speelt’’.

 

Voor meer informatie kijk op mijn website www.dietistbalanza

 

Afspraken op woensdag van 14.00 tot 19.00 uurFysiotherapeut

De fysiotherapeut van Balanza Fysio staat bij Energy voor je klaar! Als fysiotherapeut help ik je graag een oplossing te vinden bij jouw lichamelijk probleem. Graag stel ik me aan je voor:

 

Mijn naam is Roelien van Wester en ik werk als fysiotherapeut Haren. Ik heb in 2010 mijn studie aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Sindsdien heb ik op verschillende plekken gewerkt in de eerste lijn en de ouderzorg en heb me nu ook gespecialiseerd in dry needling en medical taping.

Naast de individuele behandelingen waarin ik probeer om samen met jou de fysieke klachten te verhelpen, vind ik het ook belangrijk om fysieke klachten te voorkomen. Daarom verzorg ik met veel plezier de trainingen in het beweeginterventieprogramma ‘Hoe word ik gezond 100 jaar in Haren’. Bewegen is zo belangrijk voor ons lijf!

En ook met een (chronische) aandoening, of als je al op respectabele leeftijd bent, kun je nog hele positieve resultaten behalen met training. Ik vind het een leuke uitdaging om met jouw samen op zoek te gaan naar de juiste weg naar een zo fit en vitaal mogelijk leven.

 

Wil je ook graag van je klachten af?

Neem dan contact met mij op via:

Email: roelien@balanzafysio.nl

Tel: 06-46366347

Web: https://balanzafysio.nl/

 

Als fysiotherapeut ben ik direct toegankelijk, dit betekent dat je zonder verwijsbrief van jouw arts een afspraak kunt maken. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, daardoor kunnen wij rechtstreeks declareren en krijg je geen factuur van ons.

Onze behandelingen worden voornamelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Het aantal behandelingen of het budget wat je vergoed krijgt is afhankelijk van jouw verzekeraar en jouw aanvullende pakket.

 

Afspraken op donderdag van 8.00 tot 12.30 uurBedrijfsfitness

Energy is aangesloten bij het

Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Geldt alleen bij abonnementen (dus geen 10 of 20 kaarten)

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres: Postbus 842, 8440 AV Heerenveen

Telefoon: 0513-633111

Email: info@bfnl.nl

Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nlPersonal Trainer

 

Mijn naam is Wendy Hoek, personal trainer en lifestyle coach van PT Out of the Box. Met veel plezier en passie sta ik klaar om u fysiek en mentaal te begeleiden bij het te realiseren trainingsdoel. Inmiddels ben ik ruim 5 jaar actief in de fitnessbranche waarvan 1,5 jaar als personal trainer en daarnaast onder andere als fitness- en bootcampinstructeur. De kern van mijn trainingen en adviezen is een integrale aanpak. Aan de hand van uw doel en achtergrond maak ik een trainings- en voedingsplan op maat. De trainingen sluiten aan op uw niveau, met afwisselende vormen zodat de trainingen zowel uitdagend als plezierig zijn. Daarnaast zullen er geleidelijk kleine aanpassingen worden doorgevoerd in uw huidige voedingspatroon, zodat het geen crash dieet is, maar een toepasbaar patroon voor in het normale dagelijkse leven. Hierdoor werken we stap voor stap aan een totale gezonde en energieke leefstijl voor de lange termijn. U kunt ervoor kiezen om losse trainingen af te nemen, een pakket te kiezen of samen te stellen. De trainingen kunnen in overleg worden afgestemd op uw agenda. Heeft u interesse? Informeer dan vrijblijvend naar mijn diensten bij Energy, stuur een email aan info@ptoutofthebox.nl of

bel 06-31003023. Zie voor meer informatie ook mijn website: www.ptoutofthebox.nl

 

Achtergrond

Los Angelos Personal Training (LAPT)

Bachelor Sport, Gezondheid en Management

 

Specialiteiten

Gewichtsvermindering.Shiatsu Therapeut

Mijn naam is Novy Klijn Nielsen en ik wil u graag laten kennismaken met een oosterse geneeswijze genaamd: Shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekent. Het is een manuele therapie waarbij met vingers en duimen druk op het lichaam wordt uitgeoefend met als doel ziekte te voorkomen en te genezen door het natuurlijk vermogen van het lichaam te stimuleren.

Naast deze oosterse behandelmethode pas ik ook verschillende (westerse) massagetechnieken toe, zoals de klassieke massage en de segmentale massage (reflexzone) therapie.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website www.novy-tijd-shiatsu-massage.nl

Telefoonnummer: 050-5371295

Afspraken op:

Maandag 09.00 tot 17.00 uur

Donderdag 13.00 tot 22.00 uur

Zaterdag (om de week) 09.00 tot 17.00 uur

 Gresnich Podo Posturaal Centrum

Geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut 

 

* Podokinesiologie ( methode dr. R.J. Bourdiol)

* Kinderpodologie

* Massage technieken

* Pedicure (ook medisch, aangesloten provoet/procert)

Trixie Gresnich-Zijlstra.

Telefoon: 050-5371295

                06-43993854

Afspraken op: 

Maandag van 17.30 tot 22.30 uur

Dinsdag  van  09.30 tot 17.30 uur

Hoofdpraktijk Winsum