Onze partners

Diëtiste

Mijn naam is Jessica de Boer, ik ben 32 jaar en sinds augustus 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool te Groningen waar ik ook woonachtig ben.

Wat ik zo mooi vind aan dit beroep is dat voeding en ‘de mens’ centraal staan. Voor mij een goede combinatie. Verder richt ik mij natuurlijk erg op een gezonde leefstijl en vind ik het een mooie uitdaging om deze samen met iemand te bereiken. Hierbij vind ik dat het leuk én praktisch moet zijn, en dus passend in iemands leven.

 

‘’Mijn passie is dat jouw uitdagingen omgezet worden naar een leefstijl waarin voeding een ontspannen rol speelt’’.

 

Voor meer informatie kijk op mijn website www.dietistbalanza

 

Afspraken op woensdag van 14.00 tot 19.00 uur

                        vrijdag              12.00 tot 17.00 uurFysiotherapeut

De fysiotherapeut van Balanza Fysio staat bij Energy voor je klaar! Als fysiotherapeut help ik je graag een oplossing te vinden bij jouw lichamelijk probleem. Graag stel ik me aan je voor:

 

Mijn naam is Tsjitsjo Vlieger en ik ben eigenaar van Balanza Fysio. Mijn vak als fysiotherapeut oefen ik nog graag uit, daarom vind ik het super leuk om naar Energy in Haren te komen. Hier werkt de sportschool samen met andere disciplines om clienten zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Ik geloof in de kracht van samenwerking rondom een client en samen met een client. Een oorzaak van lichamelijke klachten bevindt zich bijna nooit alleen op het lichamelijke vlak.

Niet alleen mag ik graag samenwerken met andere paramedici maar ook met de cliënt zelf, een traject gaan we altijd samen aan! Hierdoor hebben we in mijn ogen de grootste kans op het beste resultaat.

Mijn visie is daarom dan ook door te kijken naar het totaal plaatje en niet de klacht op zich kunnen we oplossingsgericht werken, zodat klachten in de toekomst ook kunnen worden voorkomen.

Mijn passie is om door positieve begeleiding ervoor te zorgen dat de cliënt weer in beweging kan komen zodat ze gelukkig en gezond door het leven kunnen gaan.

 

.

Naast de individuele behandelingen waarin ik probeer om samen met jou de fysieke klachten te verhelpen, vind ik het ook belangrijk om fysieke klachten te voorkomen. Daarom ben ik betrokken bij het paramedisch team Haren. Bewegen is zo belangrijk voor ons lijf!

En ook met een (chronische) aandoening, of als je al op respectabele leeftijd bent, kun je nog hele positieve resultaten behalen met training. Ik vind het een leuke uitdaging om met jouw samen op zoek te gaan naar de juiste weg naar een zo fit en vitaal mogelijk leven.

 

Wil je ook graag van je klachten af?

Neem dan contact met mij op via:

Email: tsjitsjo@balanzafysio.nl

Tel: 0631010872

Of plan jezelf direct in mijn agenda via onze website:

Web: https://balanzafysio.nl/

 

Als fysiotherapeut ben ik direct toegankelijk, dit betekent dat je zonder verwijsbrief van jouw arts een afspraak kunt maken. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, daardoor kunnen wij rechtstreeks declareren en krijg je geen factuur van ons.

Onze behandelingen worden voornamelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Het aantal behandelingen of het budget wat je vergoed krijgt is afhankelijk van jouw verzekeraar en jouw aanvullende pakket.

 

Afspraken op woensdag van 9.00 tot 12.30 uur

                        vrijdag            12.00 tot 17.00 uur

 

 Bedrijfsfitness

Energy is aangesloten bij het

Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Geldt alleen bij abonnementen (dus geen 10 of 20 kaarten)

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres: Postbus 842, 8440 AV Heerenveen

Telefoon: 0513-633111

Email: info@bfnl.nl

Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Shiatsu Therapeut

Mijn naam is Novy Klijn Niesten en ik wil u graag laten kennismaken met een oosterse geneeswijze genaamd: Shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekent. Het is een manuele therapie waarbij met vingers en duimen druk op het lichaam wordt uitgeoefend met als doel ziekte te voorkomen en te genezen door het natuurlijk vermogen van het lichaam te stimuleren.

Naast deze oosterse behandelmethode pas ik ook verschillende (westerse) massagetechnieken toe, zoals de klassieke massage en de segmentale massage (reflexzone) therapie.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website www.novy-tijd-shiatsu-massage.nl

Telefoonnummer: 050-5371295

Afspraken op:

Maandag 09.00 tot 17.00 uur

Donderdag 13.00 tot 21.00 uur

Zaterdag (om de week) 09.00 tot 17.00 uur

 Gresnich Podo Posturaal Centrum

Geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut 

 

* Podokinesiologie ( methode dr. R.J. Bourdiol)

* Kinderpodologie

* Massage technieken

* Pedicure (ook medisch, aangesloten provoet/procert)

Trixie Gresnich-Zijlstra.

Telefoon: 050-5371295

                06-43993854

Afspraken op: 

Maandag van 17.30 tot 22.30 uur

Dinsdag  van  09.30 tot 17.30 uur

Hoofdpraktijk Winsum