De laatste 10 weken heb ik een leefstijl/afslankcursus bij Energy gevolgd en ben super enthousiast! Het is een combinatie van sporten, diëtist en de Better Belly en die combinatie werkt heel goed. De begeleiding die je erbij krijgt is me ook heel goed bevallen. De reden dat ik deze cursus ging volgen was vooral dat ik me weer fitter wilde voelen. Ik was altijd moe en at veel verkeerde dingen. Op een heel subtiele manier werd mijn voedingspatroon wat veranderd zodat ik het goed kon volhouden en het sporten vind ik nu ook weer heerlijk.

 

Mijn doel is bereikt: ik voel me veel fitter en daarbij ben ik ook nog eens 5 kg afgevallen. Ik ben nu zeer gemotiveerd om door te gaan met sporten en gezond te leven.

 

Dank allemaal voor jullie super goede en enthousiaste begeleiding.

groeten Truus


Afgelopen seizoen 2014/2015 heb ik 3×10 weken de leefstijl/afslankcursus bij Energy gevolgd met als mooi resultaat dat ik meer dan 20 kilo ben afgevallen. Ik voel me daardoor beter in mijn vel zitten. De begeleiding is uitstekend en enthousiast. Het sporten vind ik erg leuk door de afwisselende lessen. Ook al heb ik nu 3x het “traject” gevolgd: er is veel mogelijk in overleg om “verveling” te voorkomen en er is ook veel aandacht voor de individuele situatie van iedereen. En tenslotte is de groep heel gezellig!

Ik heb me alweer opgegeven voor de volgende cursus; nog 5 –10 kilo eraf zou fijn zijn.

Dat is mijn doel voor 2016.

 

Eva van den Berg